Сұрақтар

Сұрақтар:

1. Азықтың органикалық заттары қандай қоректік заттардан тұрады?

2. Азықтың құрамындағы қандай қоректік заттар зоотехникалық талдау арқылы анықталады?

3. Шикі ақуыз (шикі ақуыз), таза ақуыз (таза ақуыз), амидтер дегеніміз не?

4. Неліктен талшық көмірсулар тобынан оқшауланады, ол қандай химиялық заттардан тұрады?

Қандай тағамдарда көп ақуыз, қант, крахмал, талшық,

кальций, фосфор

6. Van Soest жем талдау схемасы мен схемасының айырмашылығы неде

Хеннеберг пен Стоманн?

7. Бейтарап-жуғыш зат (НДФ) және қышқылды-жуғыш талшық (АДФ) қандай заттардан тұрады, олар қалай анықталады?

8. Азықтың органикалық заттары қалай анықталады?

9. Азықтың құрылымдық емес көмірсулары (ҚҚК) қандай заттардан тұрады?

10. Азық ақуызы қандай заттардан тұрады?

11. Шикізаттың құрамын қандай әдіспен анықтайды және есептейді

азық ақуызы?