1)Сұрақтар

 

1)    Азық қоректілігін бағалау және құнарлы азықтандырудың ғылыми негіздері

2)    Азық құрамындағы заттардың ролі мен маңызы, малды толық құрамды азықтандыру, оған қажетті қоректік заттарды анықтайтын факторлар

3)    Азықтың протеиндік қоректілігі және құнарлы протеинмен қамтамасыз ету

4)    Азықтың көмірсулық қоректілігі, малды көмірсулармен қамтамасыз ету

5)    Азық құрамындағы майлар, малды маймен қамтамасыз ету

6)    Азықтың витаминдік қоректілігі, малды витаминдермен қамтамасыз ету

7)    Азықтың минералдық қоректілігі, малы минералдық заттармен қамтамасыз ету

8)    Малдың ішек- қарнында түзілетін қоректік заттар және олардың қорының мал азықтандырудағы маңызы

9)    Азық пен рацион қоректілігіне жан- жақты баға беру

10)                      Азық туралы ұғым, оны топтастыру, азық тепе- теңдігі /балансы/ және азық жоспары.